Coșul este gol!

Navigatii TEYES

Despre unitatile Navigatii auto si stand-alone Comfortul calatoriei este cu atat mai necesar in aceasta per ... Vezi mai mult

Despre unitatile Navigatii auto si stand-alone

Comfortul calatoriei este cu atat mai necesar in aceasta perioada a drumurilor lungi spre casa sau spre locul unde veti petrece concediul, iar daca v-ati plictisit de acelasi playlist de muzica, sau vreti sa aveti parte de liniste pe durata drumului din partea celor mici, cea mai buna varianta este instalarea unui DVD Player auto. Acesta este solutia perfecta pentru drumurile lungi, dar si pentru linistea dumneavoastra ca sofer sau companion. Ei bine, pe www.auto-sound.ro veti putea gasi pe langa gama de sisteme si echipamente audio performante si unitati DVD Player auto ce poarta numele celor mai mari producatori din lume, Sony, JVC, Pioneer, Blaupunkt si nu numai.

Lumina, laser, totul in interiorul unui DVD Player auto

Ei bine, toti cei care au in casa o unitate DVD player sau un computer stiu cat de important este sa mentineti discurile curate pentru a putea avea garantia unei vizualizari fluente, lipsita de intreruperi sau sacadari ale imaginii. In cadrul acestui articol vom vedea cum lumina este folosita pentru a putea descifra informatiile stocate pe DVD sau CD, dar si cum puteti curata intr-un mod simplu dar eficient unitatea dumneavoastra de DVD Player auto.

Laser-ul este prezent in foarte multe produse, incepand cu pointer-ele folosite pentru a va prezenta proiectul, pana la masurarea distantelor si chiar pentru a anula distorsiunile produse de atmosfera terestra in cadrul obervatoarelor spatiale de pe Terra. Laser-ul este practic, un fascicul de lumina concentrata intr-o singura raza cu un diamentru de la cativa microni, pana la 1 - 4mm. Acest fascicul este practic un flux de particule (fotoni) care au aceasi directie si intensitate, spre deosebire de lumina data de catre un bec normal, a carei fotoni sunt emenati in toate directiile.

Ce trebuie sa faceti pentru a va intretine echipamentul DVD Player auto

Un DVD Player auto este un echipament foarte delicat si complex, avand toata structura sa construita in jurul unui laser si a cititorului. Practic, modulul sau capul de citire al unui DVD Player auto contine atat laserul cat si receptorul care are rolul de a prelua reflectia generata de stratul metalic al DVD-ului si de a o transforma in informatie binara/digitala. Asadar, pentru a va putea bucura de o redare cat mai fluenta a continutului multimedia de pe un DVD, atat discul, cat si echipamentul de citire (DVD Player auto sau normal) trebuie sa fie curate, lipsite de praf sau alte depuneri.

Pentru asta puteti recurge la o serie de solutii extrem de simple si la-indemana, dar foarte eficiente. Pentru inceput, in ceea ce priveste discurile DVD puteti folosi o piele de caprioara sau o micro-fibra pentru a sterge discurile de praf si de urmele de amprente. In ceea ce priveste unitatea DVD Player auto va recomandam folosirea unor discuri speciale de curatare a unitatilor optice. Acestea sunt prevazute cu o micro-perie care curata in mod eficient lentila LASER de citire.

Noi va asteptam cu drag, fie ca doriti sa faceti un cadou exceptional pentru sotul sau prietenul dumneavoastra, sau, de ce nu, pentru domnisoara sau doamna cu o paleta larga de unitati DVD Player auto alaturi de toate accesoriile aferente pe siteul nostru www.auto-sound.ro

DVD, Player, Auto

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții