Ce sunt frigiderele auto?

De multe ori intalniti acest termen de frigidere auto si v-ati gandit ca ar fi acele masini frigorifice? Aceste frigidere auto sunt o piesa de material care este destinata transportului de marfuri perisabile la temperaturi specifice. Frigiderele auto difera de cutiile simple izolate care au cuve ventilate: special utilizate in mod obisnuit pentru transportul fructelor, nici una dintre acestea fara aparate de racire, ele putand fi racite cu gheata, dar aceste frigidere sunt echipa cu oricare dintre sistemele de refrigerare mecanice sau utilizeaza dioxid de carbon: ca gheata uscata sau sub forma lichida ca agent de racire.

frigider-auto-waeco-coolfreeze-cfx-95dz2

Daca va petreceti mai tot timpul pe drumuri si nu aveti frigidere auto in vehiculul dumneavoastra, probabil o sa de a face cu o mizerie apoasa, cu sandwich-uri umede, bauturi calde si tot ce ar trebui sa vina odata cu folosirea acestor frigidere. Gheata este scumpa si greu de gasit pe drumul pe care mergeti, deci un frigider auto portabil de 12V, care poate contine suficiente bauturi si alimente pentru toti oamenii din masina, este solutia perfecta.

Pe ce sunt bazate aceste frigidere auto?

Vorbim despre frigidere auto care sunt bazate pe compresoare si care nu depinde de o temperatura ambianta, asa cum o face modelul termoelectric. Aceasta inseamna ca veti obtine bauturi racoritoare si mancare inghetata, chiar si atunci cand afara sunt temperaturi foarte ridicate.

Nu numai un compresor va face faca acestor calduri, dar aveti nevoie de un compresor foarte eficient, foarte fiabil si durabil, proiectat special pentru a fi utilizat in frigidere auto care utilizeaza cat mai putin puterea bateriei.

Utilizarea si caracteristicile frigiderelor auto indiferent de circumstante.

Orice frigider auto pe care il cumparati de la noi pentru utilizarea in afara drumului, trebuie sa fie robust sau patrat si sa fie capabil sa reziste la mediile dure care se prezinta indiferent de locatie. Aceasta include o multime de hopuri in jur, insemnand ca frigiderul auto trebuie sa fie capabil de a fi securizat sau legat la baza lui pentru a nu se rasturna in masina. Compresorul se raceste, da izolatia o mentine inauntru. Cele mai bune frigidere portabile sunt cele de 12V, avand o izolatie groasa, dar usoara, care poate mentine mai mult timp la rece, reducand povara compresorului si reducand cerintele sale de putere.

res_485f62c761f510092e901deedd61a4e1_450x450_7i51

 

O caracteristica importanta a oricarui frigider auto portabil este capacitatea de a detecta o stare de joasa tensiune si o putere de intrerupere pentru a preveni golirea necorespunzatoare a bateriei. O alta caracteristica este capacitatea de a reporni automat odata ce tensiunea bateriei a fost restabilita.

Anotimpul calduros si frigiderele auto de la Auto Sound.

Auto Sound a gasit o solutie perfecta pentru sezonul in care va doriti un suc racoritor sau o inghetata pentru a va putea racori, iar aceasta este adusa chiar de frigiderele auto, fiind special facute pentru momentul in care petreceti foarte mult timp in masina. Aceste frigidere pot fi si de 12V, dar si de 14V, indiferent daca va indreptati atentia catre un mod cu compresor sau fara compresor.

Auto Sound are grija ca dorintele dumneavoastra sa se indeplineasca intr-un timp foarte scurt, tocmai de aceea va punem la dispozitie magazinul nostru online de unde puteti achizitiona frigidere auto, in functie de modelul care va avantajeaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *