De ce sa folosesti statii CB daca tot ai un telefon mobil?

Avand in vedere ca exista atata tehnologie in jurul nostru si exista tot felul de inovatii care sa ne ajute sa depasim chiar si cele mai imposibile situatii, va intrebati la ce va pot folosi aceste statii CB daca tot aveti un telefon mobil.

Inca din anii 1970, aceste statii CB s-au raspandit si au crescut in popularitate din momentul in care criza petrolului din SUA a impus soferilor sa nu depaseasca viteza de 90 km/h. Astfel soferii camioanelor foloseau statiile pentru a comunica intre ei si sa transmita informatii importante.

statie-radio-cb-president-thomas-asc-2696-156x156 (1)

Caracterisiticile prezentate de statiile CB.

Practic aceste statii CB sunt deosebit de utile in zonele muntoase unde telefoanele mobile nu au acoperire. Practic veti putea sa gasiti ajutor mai ales in momentele in care ramaneti blocat intr-o zona in care nu puteti utiliza telefonul iar prin intermediul unei statii CB veti putea sa aflati daca exista o firma de tractari in zona sau daca un alt sofer care foloseste o statie poate sa va ajute sa depasiti situatia dificila.

Este drept, exista si aplicatii care sa functioneze in acelasi mod dar pentru a putea sa le folositi in astfel de zone aveti nevoie de o conexiune la date sau de semnal. Prin intermediul acestor statii CB veti putea sa obtineti un semnal bun si sa va rezolvati problema in timp util.

Doua modele de statii CB pe care le puteti utiliza indiferent de conditiile prezente in locul in care va aflati sunt reprezentate de Cobra si President. Aceste modele sunt performante si fac parte din seria de companii lidere ale statiilor de comunicare radio la nivel mondial. Cele doua modele de statii CB putem mentiona o serie de caracterisitici precum comenzi usor de folosit chiar si de catre incepatori, telecomanda de calibrare automata a antenei, functii de reglare a puterii de emisie, functii de verificare a starii antenei si / sau a tensiunii bateriei dar si pentru calibrarea antenei pentru a obtine performante maxime.

75ST_poza4-b-100-560x460-156x156

Sunt doua modele de statii care sunt utilizate chiar si de catre profesionisti datorita performantelor pe care le ofera. Magazinul online Auto Sound comercializeaza astfel de statii CB impreuna cu toate accesoriile astfel incat sa le puteti utiliza oriunde si oricand.

Ambele modele au un design compact si ergonomic permitand ca toate comenzile sa poata fi realizate cu o singura mana direct de pe microfon. Unitatea poate sa fie instalata intr-o multime de locuri cum ar fi sub bord, in cotiera sau sub scaune fara sa incomodeze soferul in timpul mersului.

Statii CB de calitate numai in magazinul online Auto Sound!

Aceste modele prezentate in aceste cateva randuri pot sa fie vizualizate pe site-ul www.auto-sound.ro unde veti putea gasi toate datele despre ele si sa va puteti face o idee concreta despre ele. Puteti consulta si manualele tehnice unde veti putea afla si mai multe informatii despre capacitatea acestor statii CB si veti putea sa luati o decizie competenta consultandu-le. In magazinul online Auto Sound veti putea sa va consultati si cu specialistii pentru a putea sa verificati parcursurile comenzilor dar sa si aflati alte informatii de interes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *