Detectoare Beltronics: alegerea oamenilor isteti pentru deplasari fara probleme

detectoare beltronics

Pentru soferi, in special cei care mai calca uneori pedala de acceleratie, sfarsitul anului 2006 a insemnat inceputul unui an fara amenzi pentru viteza datorita unei schimbari din codul rutier care facea legala folosirea detectoarelor de radar. Astazi, piata de specialitate a dispozitivelor de acest gen ofera soferilor vitezomani mai multe produse si variante din care pot alege, printre cele mai apreciate fiind modelele de detectoare Beltronics.

Gratie numeroaselor functii incorporate si tehnologia inovativa ce sta la baza fabricarii, aceste detectoare Beltronics reprezinta alegerea profesionistilor si celor care doresc sa investeasca inteligent intr-un aparat performant, care ofera beneficii majore in utilizare.

Citeste randurile urmatoare si convinge-te de ce optarea pentru detectoare Beltronics este o decizie inspirata.

Detectoare Beltronics: performanta la superlativ!

Beltronics este unul din liderii la nivel mondial in tehnologia de identificare si avertizare a detectiei radar si laser, producator cu peste 5 decenii de experienta in acest domeniu. Noua serie de aparate a fost conceputa special pentru detectia celor mai recent aparute radare utilizate de catre Politia Rutiera.

Aceste detectoare ofera detectie in benzile K, K Pulse, Ka, Ka POP si Laser, inclusiv banda conventionala X, identificand orice tip de aparat radar de la mare distanta.

Reducerea alarmelor false se datoreaza sensibilitatii ridicate si posibilitatii de reglare a acesteia tinand cont de viteza deplasarii: pentru vitezele mici utilizatorul are la dispozitie Modul City, iar in cazul vitezelor mari optiunea Highway.

Un alt avantaj al seriei de detectoare Beltronics se refera la dificultatea sau chiar si imposibilitatea de identificare in trafic (daca vorbim de modelul STi Remote Plus) gratie tehnologiilor Shadow pentru VG-2, respectiv Total Shield in cazul modelului mentionat. Acesta din urma se bucura si de tehnologia GPS care ofera posibilitatea de memorare a punctelor-cheie in care semnalele false sunt prezente.

Dispozitivele au in dotare display rosu de tip alfanumeric cu numai putin de 280 leduri si luminozitate programabila. De asemenea, acestea reduc nu doar intensitatea luminii in functie de zi sau noapte, ci si pe cea a avertizarilor sonore (functia AutoMute), asigurand astfel confort deplin soferului.

Cu un design modern si dimensiuni mici pentru economie de spatiu, aceste detectoare Beltronics se alimenteaza direct de la bricheta auto, putand fi montate pe bord, parbriz sau parasolar. Produse complete si complexe, au o multime de alte functii si dotari care le transforma in unele dintre cele mai apreciate si totodata populare produse din categoria lor.

De unde poti cumpara detectoare Beltronics

Detectoare Beltronics gasesti online in cadrul magazinului auto-sound.ro, un adevarat furnizor de solutii in domeniul produselor auto prin prisma ofertei complete si diversificate.

Auto-sound.ro comercializeaza detectoare Beltronics la un raport avantajos calitate-pret, mai multe modele dupa cum urmeaza: Vector 940i, RX65i, Vector 975E, Vector 975 R si nu in ultimul rand, STi Remote Plus considerat a fi cel mai bun detector din lume intrucat poate detecta aparatele radar de la distante foarte mari, oferind soferului timp suficient pentru a reduce viteza. Disponibile cu caracteristici tehnice diferite, sunt livrate in orice colt al tarii prin curierat rapid, transportul fiind gratuit! Mai multe detalii gasesti pe auto-sound.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *