Din pasiune pentru masina ta – difuzoare auto Sony de la auto-sound.ro

difuzoare auto sony

De cele mai multe ori, difuzoarele cu care autoturismul vine echipat din fabrica au o calitate destul de scazuta, iar claritatea sunetelor se pierde in timp. Asadar, daca petreci mult timp conducand si iti doresti sa te bucuri de o experienta audio foarte buna, iti recomandam sa investesti intr-o pereche de difuzoare auto Sony de la auto-sound.ro. Gama de difuzoare Sony ofera calitate la preturi avantajoase.

De ce sa alegi difuzoare auto Sony de la auto-sound.ro?

Sony este unul dintre producatorii recunoscuti pe plan mondial, bazele companiei fiind puse in Japonia, in urma cu aproximativ 70 de ani in urma. Prezenta pe piata jocurilor video si a aparatelor electronice, Sony s-a extins in peste 50 de tari din intreaga lume. Referitor la dispozitivele auto, acestea se disting printr-un design deosebit si calitatea componentelor, fiind cautate de catre consumatorii care isi doresc randament la preturi convenabile.

Gama de modele de difuzoare auto Sony este foarte variata, astfel ca pe auto-soud.ro veti putea gasi de la difuzoare full range (capabile sa reproduca toata gama de frecvente) pana la tweetere sau subwoofere. Printre gamele produse amintim Xplod GTX (cu doua, trei sau patru cai) si Xplod CX cu dimensiuni variate pentru a se potrivi oricarui tip de autoturism.

Dimensiunile variaza de la 10-13 cm, pana la 16-17 cm, ajungand chiar si la 16X24 cm. Trebuie sa ti cont de diamentrul difuzoarelor, intrucat indiferent de performanta boxei, nu o vei putea instala daca nu se potriveste in lacasul masinii.

Pe auto-sound.ro poti gasi o gama diversificata de modele de difuzoare Sony ce pot fi analizate doar cu ajutorl catorva click-uri. In plus, comanda va fi livrata direct la tine acasa.

Cum alegi difuzoarele Sony potrivite de la auto-sound.ro?

Orice sistem audio este alcatuit din trei componente: o unitate principala (CD player sau tuner), un amplificator care are scopul de a imbunatati puterea si calitatea semnalului si difuzoarele care au rolul de a crea undele pe care le percepem. Daca iti doresti un sunet clar pentru muzica pe care o asculti in masina trebuie sa ti cont de anumite aspecte cum ar fi sensibilitatea, puterea si dimensiunile difuzoarelor.

Sensibilitatea este exprimata in decibeli (dB), fiind indicata de producatori pentru fiecare model in parte. Ea este cea care te ajuta sa alegi difuzoarele in functie de puterea amplificatorului. De exemplu, daca ai un CD player cu o putere scazuta, sub 15 W pentru fiecare canal, trebuie sa alegi difuzoare cu sensibilitate mare, peste 90 dB.

Puterea trebuie adaptata astfel: atunci cand ai un sistem audio cu amplificare incorporata trebuie sa alegi boxe cu o putere mica 2-50 W RMS, iar pentru un amplificator cu o putere mai mare, boxe de aproximativ 10-80 W RMS. RMS reprezinta cantitatea de putere ce poate fi suportata de o boxa la functionare continua.

Difuzoarele auto pot fi impartite in functie de dimensiuni astfel: mici , medii si standard. Pentru a stii ce fel de difuzoare sa cumperi trebuie sa masori locasurile aflate in spatele masinii sau in portiere. Este bine sa masori si adancimea fiecarui locas pentru a fi pregatit pentru orice situatie.

Cateva modele de difuzoare auto Sony de la auto-sound.ro pe care ti le recomandam sunt: Sony XS-GT1028F, Sony XS-GT1328F, Sony XS-GT 1728F si Sony XSF-B6920.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *