La ce se refera aceste interfete comenzi volan?

Multi oameni sunt surprinsi sa afle ca aceste interfete comenzi volan nu vor functiona cu un nou audio fara ajutorul unui adaptor suplimentar. Daca va ganditi sa va modernizati radioul ce il aveti pentru unul achizitionat din piata, adaugarea unui adaptor de control audio al volanului va permite sa pastrati functionalitatea completa si comoditatea comenzilor de pe volan. Oferim chiar si o solutie pentru vehiculele care nu au comenzi ale volanului din fabrica.

Este foarte important sa selectati adaptorul corect pentru astfel de interfete comenzi volan. Nu toate adaptoarele functioneaza cu toate masinile, iar unele masini nu au un adaptor compatibil. Verificam adaptoarele de control ale volanului pentru usurinta instalarii in fiecare vehicul. Cand identificati vehiculul pe site-ul nostru, veti vedea numai interfete comenzi volan care sunt mai usor de instalat in vehicului dumneavoastra specific.

Cele mai bune interfete comenzi volan se gasesc la Auto Sound!

Doriti sa va modernizati masina si doriti sa porniti de la interfete comenzi volan? Atunci noi va sarim in ajutor si va prezentam o gama larga de produse care sunt foarte avantajoase in functie de masina pe care o aveti. O sa fie o adevarata placere sa colaborati cu noi, deoarece va oferim o calitate si o fiabilitate la aceste interfete ireprosabila.

Unele interfete comenzi volan o sa va solicite sa atribuiti manual o functie fiecaruia dintre butoanele de comanda ale volanului, dar de cele mai multe ori, instructiunile care apar cu adaptorul dumneavoastra va vor arata cum trebuie facute aceste lucruri.

interfata-comenzi-volan-audi-mit-can-bus-iso-connector-1731-800x800

 

Avantajele interfetelor comenzi volan si Auto Sound!

In momentul in care apelati la Auto Sound pentru astfel de interfete, noi va prezentam un avantaj deosebit pentru programarea manuala reprezentat de faptul ca puteti alege sa atribuiti functiile butoanelor de pe volan, adaptate nevoilor dumneavoastra. Aceasta optiune nu este disponibila pentru toate brandurile de interfete comenzi volan si tocmai de aceea, va rugam sa intrebati un reprezentant al nostru pentru a va pune in tema cu tot ce aveti nevoie.

Iar in cazul in care nu va pricepeti si nu stiti exact ce va doriti, echipa noastra profesionista o sa va stea la dispozitie pentru a va indruma catre alegerea corecta.

Instalarea adaptorului pentru interfetele comenzi volan.

Pentru a avea o instalare mai simpla, instalati in acelasi timp adaptorul pentru volan si sistemul audio. Daca cumva aveti deja un audio instalat, va trebui sa il scoateti din bord pentru a instala adaptorul de control al volanului. In majoritatea cazurilor la instalarea adaptorului pentru interfete comenzi volan va trebui sa imbinati cateva fire. Daca va simtiti confortabil facand cateva taieturi in firele masinii dumneavoastra, inseamna ca o sa fie foarte interesant si reprezentativ.

Contactati unul dintre consultantii nostrii specialisti pentru a va ajuta sa alegeti adaptorul potrivit pentru interfete comenzi volan si de asemenea, pot raspunde la orice intrebari pe care le aveti despre instalare si va putem da o idee despre cat de dificila va fi, numai daca ne contactati la numarul 0722.393.046 sau pe site-ul nostru www.auto-sound.ro, unde o sa puteti sa completati un formular de contact, putand astfel sa adresati toate intrebarile ce le aveti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *