Monitoare auto – alunga plictiseala in calatoriile lungi!

monitoare auto

Destinate calatoriilor si drumurilor lungi, monitoarele auto sunt cea mai buna solutie pentru a mai alunga din plicitseala, in special daca sunteti cu cei mici. Acestea va permit sa vizionati filme, desene animate, videoclipuri si chiar sa va jucati, investitia fiind una care merita toti banii. Orice sofer isi poate instala un monitor auto performant care sa-i permita sa se relaxeze atunci cand pleaca la drum lung. Tot ceea ce aveti nevoie este un magazin specializat de unde sa achizitionati produsul si un specialist care sa se ocupe de instalarea dispozitivului.

La Auto Sound gasiti o gama larga de monitoare auto de cea mai buna calitate, de la producatori precum Alpine, Macrom, Pyle sau Ampire. Acestea sunt potrivite pentru oricine, indiferent de bugetul disponibil. Fie ca le instalati pe plafon , fie ca le instalati in tetiera, aceste monitoare sunt concepute special sa asigure o vizualizare confortabila , indiferent de locul pe care va aflati. Cine sunt cei care vor deborda de fericire? Copii! Ei sunt cei care se plictisesc repede si care adora sa se joace, sa asculte muzica si sa se uite la desenele lor preferate.

Monitoare auto – accesorii moderne pentru calatorii de neuitat

Monitoarele auto sunt accesorii inovative si sunt destinate celor care doresc inca o modalitate de a se distra si relaxa atunci cand pleaca cu masina in vacante si au de parcurs foarte multi kilometri. Indiferent ca mergeti singuri, cu familia sau cu prietenii, toata lumea va avea de castigat de pe urma acestei investitii. Unde poate fi montat un astfel de monitor? Exista doua optiuni: fie pe plafonul masinii, fie in tetiera. Daca alegeti plafonul masinii, asigurati-va ca modelul este rabatabil, pentru ca unghiul de vizualizare sa fie unul cat mai adecvat. In general, se instaleaza monitoare auto pe plafon atunci cand discutam de masini mari, autocare, microbuze, SUV-uri etc.

Cea de-a doua optiune o reprezinta tetiera si este cea mai buna alegere pentru copii. Acestia sta de obicei pe bancheta din spate, astfel ca pot viziona in voie tot ceea ce isi doresc, iar soferul isi poate veda de drum fara griji. Datorita tehnologiei moderne, imaginea este deosebita, sunetul este excelent, iar dimensiunile sunt potrivite pentru a viziona atat filme, cat si poze sau diverse videoclipuri. Acestea pot sa fie pe suporturi de stocare de tip  stik USB sau card SD, precum si Cd sau DVD.

Alege monitoare auto de la producatori de renume!

Auto Sound nu doar ca va intampina cu o gama variata de produse, ci si cei mai buni producatori. Asadar, daca vreti sa dotati masina cu monitoare auto performante, acest magazin este locul unde trebuie sa ajungeti. Produsele disponibile intrunesc calitatea, fiabilitatea si eleganta de care poate da dovada un monitor auto, toate acestea la niste preturi excelente. in plus, claritatea imaginii si garantia avantajoasa reprezinta un alt motiv pentru care merita sa descoperiti ofertele Auto Sound!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *