Unde se monteaza un amplificator auto?

Din moment ce spatiul este destul de larg in majoritatea vehiculelor, este important sa gasiti doar locul potrivit pentru montarea acestui amplificator auto. Un amplificator are nevoie de un spatiu in aer liber pentru a disipa caldura care se acumuleaza pe masura ce funtioneaza, astfel se va supraincalzi si se va opri. Tinand cont de asta, cele doua locatii preferate sunt reprezentate de instalarea lui sub masina sau in portbagaj. Sistemul de montare pe sub scaun este eficient din punct de vedere al spatiului si sustine ascunderea amplificatorului de vedere. De asemenea, va permite sa rulati cabluri scurte de la receptor. Un amplificator auto montat pe trunchi necesita cabluri de alimentare si semnale mai lungi, dar este ascuns in siguranta si mai aproape de difuzoarele din spate si subwoofer-ul.

product2376

Din cauza amplificatoarelor auto se adauga sigurante suplimentare la baterie?

Probabil intrebarile care va vin in cap sunt reprezentate de sigurantele care vin alaturi de aceste amplificatoare auto sau daca trebuie sa mai adaugati sigurante suplimentare, dar la noi gasiti raspunsul la tot ce aveti nevoie. Raspunsurile la cele mai multe intrebari despre sigurante includ cuvantul siguranta. In timp ce majoritatea amplificatoarelor audio auto vin cu siguranta proprii, aceste sigurante sunt proiectate pentru a proteja numai amperii insisi. Trebuie sa instalati o siguranta la baterie pentru a proteja cablajul electric, masina si pe dumneavoastra in caz de scurtcircuit.

Ce cabluri trebuie cuplate cu amplificatorul auto?

Amplificatoarele auto, in general, nu includ cablurile necesare pentru a le cupla. Cu toate acestea, oferim un numar de kituri de cabluri de amplificare care va pot oferi tot ce aveti nevoie pentru a trimite semnalul si puterea amplificatorului. Aveti nevoie de un cablu de alimentare gros pentru a lega de la terminalul pozitiv al bateriei auto pana la amplificator. Asigurati-va ca instalati o siguranta sau un intrerupator in linie langa baterie. Fara unul, un scurtcircuit accidental ar putea reprezenta un pericol de incendiu si ar putea deterioa amplificatorul. De asemenea, aveti nevoie de o alta lungime a aceluiasi cablu de calibru pentru a servi drept fir de impamantare. Punctul de pe sasiul masinii in care ati insurubat firul de impamantare trebuie sa fie curatat si razuit fara vopsea pentru a asigura o conexiune electrica stransa.

De cata putere este nevoie pentru ca amplificatoarele auto sa aduca o performanta optima a sistemului de sunet?

Din moment ce fiecare sistem de sunet auto este diferit, la amplificatoarele auto nu exista nici o formula magina pentru a intensifica puterea. Atata timp cat va stati in limitele de putere recomandate ale difuzoarelor dumneavoastra, cresterea puterii va adauga mereu o calitate mult mai buna muzicii dumneavoastra.

Un amplificator auto audio rezista doar la o pereche de difuzoare si un subwoofer?

Pentru ca un amplificator auto sa reziste la difuzoare si la un subwoofer o modalitate simpla este aceea de a obtine unul cu 3 canale, cu doua canale pentru difuzoarele frontale si un singur canal dedicat, cu mai multa putere pentru subwoofer-ul dumneavoastra, iar aceste amplificatoare pot fi achizitionate de pe www.auto-sound.ro.

amplificator-auto-alpine-pdx-v9

 

Cele mai multe amplificatoare auto au un design suficient de flexibil pentru a le mentine calitative pentru o perioada indelungata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *