Coșul este gol!

Car kit auto

Un car kit auto va poate salva viata dumneavoastra si a celor dragi! Siguranta la volan nu este o functie s ... Vezi mai mult

Un car kit auto va poate salva viata dumneavoastra si a celor dragi!

Siguranta la volan nu este o functie sau o dotare pe care o puteti gasi la vreo masina, ci este mai degraba o indatorire a celui care conduce autoturismul, iar pentru a oferi toate conditiile necesare, multi producatori auto cauta sa ofere soferului toate dispozitivele necesare pentru a putea conduce in siguranta. Pentru toti cei care doresc sa imbunatateasca siguranta sofatului, Auto Sound vine sa va ofere car kit auto pentru diferite modele de masini dar si gama completa de accesorii necesare pentru acestea.

Pentru inceput, un car kit auto este practic un sistem care va permite sa folositi telefonul fara a va muta atentia vizuala de la drum. Incepand cu cele mai simple solutii, pana la cele mai complexe care va permit controlarea apelurilor doar printr-o simpla apasare sau miscare a mainii, car kit-urile sunt esentiale pentru orice sofer, indiferent de varsta, experienta sau masina.

Ce poate face un car kit auto pentru dumneavoastra

Acest articol il dedicam tuturor celor care in aceasta perioada au de parcurs drumuri lungi si nu numai, fie ca merg spre locul unde isi vor petrece concediul sau au de livrat daruri sau, pur si simplu se intorc acasa de sarbatori.

Un car kit auto poate fi de doua tipuri, cele simple, care folosesc fie o conexiune fizica (mufa de casti a telefonului) sau permit doar preluarea apelurilor telefonice si cele complexe care ofera o serie de facilitati cum ar fi citirea mesajelor, apelare vocala (practic va permite oferirea de comenzi simple vocale) prin cuvinte cheie "apeleaza mama" sau orice alt contact, dar si rutarea sunetului din telefon spre sistemul audio al masinii. Pentru a putea oferi aceste functii, un car kit auto complex foloseste conexiunea Bluetooth a telefonului, conexiune prin care smartphone-ul poate trimite informatii complexe cum ar fi mesaje, sunet, dar si informatii despre starea terminalului (baterie, semnal, notificar, etc.).

Asadar, un car kit auto poate fi un companion perfect pentru orice drum, indiferent cat de lung ar fi el. Despre importanta echiparii autoturismului cu un astfel de echipament, este suficient sa spunem ca un simplu SMS poate ucide. Intr-adevar, cele mai multe accidente sunt cauzate de catre soferii care acorda mai multa atentie citirii mesajelor sau telefonului decat asupra traficului. Asadar, daca nu doriti sa puneti in pericol vietile celor dragi sau a dumneavoastra, achizitionarea unui car kit auto este mai mult decat necesara

Ori o amenda de minim 270RON sau un car kit auto, dumneavoastra alegeti!

Dupa cum bine stiti, convorbirea la telfon fara folosirea unui hands-free sau a unui car kit auto dar si folosirea acestuia la volan este sanctionata de catre legea rutiera cu o amenda de minim 270RON, iar in cazul unor incidente, acest lucru va poate aduce din oficiu, un dosar penal pentru vatamare din culpa, sau chiar omor din culpa. Daca e sa luam doar amenda, 270RON si mai adaugam nici 100RON, pretul celui mai ieftin car kit auto ajungem la concluzia ca pentru nici 100 de lei, puteti scapa de orice grija. Asadar, nu asteptati sa primiti o amenda, accesati siteul www.auto-shop.ro pentru a va alege un car kit auto!

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Car, kit, auto

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 299 lei

OFERTE SPECIALE in toate categoriile de produse

GARANTIA CALITATII ai 15 de zile in care poti returna produsele

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții