Coșul este gol!

Detector de radar Whistler PRO-93GXi Detectoare Radar
Detector de radar Whistler PRO-93GXi
1.569,00 LEI
Cumpără

Detector de radar Whistler PRO-93GXi

  • Detector de radar Whistler PRO-93GXi Detectoare Radar

  • Model: Detector de radar Whistler PRO-93GXi
  • Tip: Nou
  • Producător: Whistler

Pentru verificare stoc va rugam contactati-ne telefonic!

0722.393.046
0728.327.067
0722.393.046
La Comanda -Verifica Stoc
Detector de radar Whistler PRO-93GXi
De ce sa alegi detectorul de radar portabil Whistler PRO-93GXi?
Tehnologie adaptata noilor aparate radar
Aparatele radar din dotarea Politiei Rutiere emit un semnal care are traiectoria pe o anumita banda de emisie si pe o anumita frecventa, banda K in cazul Romaniei, acestea functionand in baza efectului Doppler. Astfel, atunci cand un autovehicul in miscare se afla in directia semnalului, el reflecta unda emisa de catre radar, unda care se va intoarce catre sursa cu frecventa schimbata, in functie de viteza de deplasare a autovehiculului.
Detectoarele capteaza si analizeaza semnale, identificandu-le pe cele emise de radar, urmand ca apoi sa emita avertizari vizuale si acustice din ce in ce mai intense, in functie de distanta fata de sursa.
Tehnologia detectoarelor a evoluat de la componente discrete (rezistente, tranzistori, condensatori) la circuite specializate, miniaturale, asigurand astfel o mai mare acuratete si promptitudine in detectie. Recent, detectoarele au fost adaptate noilor tehnologii, fiind prevazute cu receptoare GPS si filtre care sa reduca sau sa elimine alertele false .
Astfel, detectorul de radar portabil Whistler PRO-93GXi vede noile radare si pistoale laser de la distanta putand capta semnalele laser, dar si semnalele emise instant de catre pistoalele radar care monitorizeaza viteza de deplasare.
Prevenirea accidentelor de circulatie
Rolul detectoarelor de radar este de preventie si nu de incurajare a condusului peste limita legala de viteza. Folosirea detectorului de radar Whistler PRO-93GXi contribuie la reducerea numarului de amenzi si la prevenirea accidentelor, mentinand starea de atentie a soferului in trafic.
Tehnologie GPS
Poti memora anumite puncte de interes, cum ar fi camerele de radar fixe sau de monitorizare a traficului, astfel incat detectorul te va avertiza cand revii in acea zona. In functie de valoarea vitezei selectate de tine, se vor activa functiile AutoQuiet Speed si Speed Mute. Ajustarea volumului in functie de viteza sa face cu functia Speed Volume, iar detectorul te va avertiza cand ai depasit o anumita viteza datorita Speed Warning. Pentru a afla informatii despre distanta si durata calatoriei, poti activa functiile Trip Mileage si Trip Time.
Fara alerte false
Eviti alertele false date de celelalte benzi de detectie, cum ar fi X si Ka, putand alege banda in care se face detectia radar.
Detectorul reduce automat alertele false cauzate de alte surse decat echipamentele radar cum ar fi sistemele de evitare ale coliziunilor, a punctului mort sau senzorii de monitorizare a fluxului de trafic, datorita senzorilor FDSR si TFSR integrati. Reducerea alertelor false in benzile X,K si Ka se face cu ajutorul filtrelor X/K si Ka.
Reduci alertele false prin reglarea sensibilitatii de detectie in functie de viteza de deplasare, avand la dispozitie modurile City1, City2 si Highway.
Vede noile radare si pistoale laser de la distanta
Detectorul Whistler PRO-93GXi identifica de la distanta toate dispozitivele de radar din Romania, acesta functionand in banda K, similar cu aparatele de detectare.
Pentru detectia laser cat mai exacta, detectorul permite selectarea segmentului laser utilizat in fiecare tara. Mai mult, detectorul poate receptiona semnalale emise instant de catre pistoalele radar care monitorizeaza viteza de deplasare, avand functia Pulse Protection®.
Caracteristici generale
Tip detector
Portabil
11 benzi radar/laser. Receptie 360 grade. Receptie Pulse (Instant-On). Tehnologie GPS. Filtru XK. Filtru Ka. Display OLED. Voce. Tonuri selectabile
Modul GPS
Inclus
Detectie dispozitive radar
Da
Detectie dispozitive laser
Da
Alerte audio
Da
Benzi detectie
Benzi selectabile
Da
Banda X
10.525 GHz ± 25MHz
Banda K
24.150 GHz ± 100 MHz
Banda Ka extinsa
33.4 GHz - 36,0 GHz
Banda Ka ingusta
34.000GHz si 34.300GHz
POP
Da
VG-2
Da
Laser
800 - 1000 nanometri
Receptor radar
Laser
Da
Control sensibilitate
Highway
Da
City
Da
City / City 1 / City 2
Da
Display
Display
OLED
Culoare display
Albastru
Reglare luminozitate
Da
Mod Dark (Intunecat)
Da
Functii programabile
Indicatie de functionare
Da
Avertizare depasire viteza
Da
GPS
Da
Afisare viteza
Da
Alerta viteza
Da
Mod afisare semnal / Meter Mode
Da
Sensibilitate mod city
Da
Luminozitate
Da
Mod intunecat
Da
Alerta Vocala
Da
Tonuri
Da
Selectie benzi
Da
Marcare locatii
Da
Radar de siguranta (SWS)
Da
Autotestare
Da
Mod VG-2
Da
Banda Ka
Da
Laser ID
Da
Laser segment L1
Da
Laser segment L2
Da
Laser segment L3;Da
Laser segment L4
Da
Laser segment XR
Da
POP
Da
Mod economisire baterie
Da
TFSR
Da
FDSR
Da
Periscoape de avertizare
Da
Autocalibrare
Circuit de autotestare
Da
Alte caracteristici
Alimentare
12 V
Instalare
Portabil
Dimensiuni (cm)
19.5x15x5.5
Garantie
24 luni
Adaugă un review
Spune-ți parerea acordând o notă produsului
Acordă o notă

Produse asemănătoare

Etichete: Detector, radar, Whistler, PRO-93GXi, Detectoare, Radar

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții