Subwoofer Auto Audison Prima dedicat BMW APBMW S8- 2 OHM, 150W RMS, 1 bucata
Subwoofer Auto Audison Prima dedicat BMW APBMW S8- 2 OHM, 150W RMS, 1 bucata
840,78 LEI
Cumpără

Subwoofer Auto Audison Prima dedicat BMW APBMW S8- 2 OHM, 150W RMS, 1 bucata

  • Subwoofer Auto Audison Prima dedicat BMW APBMW S8- 2 OHM, 150W RMS, 1 bucata

0 opinii


  • Model: SHO-6644295702-1011-10
  • Tip: Refurbished
  • Producător: Audison
În Stoc

Pachetul contine 1 subwoofer.

Subwooferele au fost proiectate cu parametri electroacustici care maximizează performanța pentru cutia fabricii disponibilă sub scaune. Conul ABS din plastic, armat cu fibră de sticlă, și structura acustică cu un magnet frontal, asigură o adâncime minimă de instalare pentru o compatibilitate perfectă cu întreaga gamă. Două garnituri de poliuretan de 5 mm, furnizate, permit subwooferului să se potrivească perfect casetei, decuplându-l de vibrații.
Subwooferele de 200 mm (8 ") APBMW S permit o înlocuire directă a difuzoarelor OEM sub scaunele din față, valorificând la maximum încărcătura acustică din fabrică și generând frecvențe joase adânci și clare. Puteți alege între S8-2 cu impedanță de 2 ohmi și S8-4 cu impedanță de 4 ohmi pentru o versatilitate îmbunătățită a compoziției sistemului. De fapt, în configurația sistemelor filtrante pasive medii și înalte, cu ajutorul crossover-ului furnizat, 4 din cele 8 canale ale AP 8,9 biți pot fi configurate în modul bridge, livrând 130 W rms la fiecare S8-4 instalat sub scaun. Modelul S8-2 poate fi utilizat într-un sistem frontal complet multiplu amplificat, maximizând puterea AP 8,9 biți la 2 ohmi și utilizând încă 2 canale pentru sistemul din spate. Magnetul din neodymium utilizat la S8-4 și S8-2 permite o putere și un control mai mare decât ferita, menținând în același timp adâncimea de instalare nemodificată.
 

Neodymium magnet

Pentru a maximiza performanța, minimizând volumul și greutatea.

 

Proiectat cu parametri electroacustici personalizați pentru BMW-Mini

Pentru a crește angajamentul de ascultare, prin frecvențe joase puternice și clare, exploatând sistema acustică furnizată de fabrică.

 

Bobină de voce de 38 mm înfășurată pe suportul de aluminiu

Pentru o dispersie și o stabilitate considerabilă a puterii, chiar și în timpul unor excursii înalte.

 

Două garnituri de 5 mm prevăzute

 

2 ohm configurare pentru ieșire maximă

În combinație cu AP 8,9 bit în multi-amplificare activă.