Pachet difuzoare auto Hertz Dieci dedicat Dacia Duster 2 (2017 - 2019)
Pachet difuzoare auto Hertz Dieci dedicat Dacia Duster 2 (2017 - 2019)
786,05 LEI
Cumpără

Pachet difuzoare auto Hertz Dieci dedicat Dacia Duster 2 (2017 - 2019)

  • Pachet difuzoare auto Hertz Dieci dedicat Dacia Duster 2 (2017 - 2019)

0 opinii


  • Model: SHO-2585744542-2874-69
  • Tip: Refurbished
  • Producător: Hertz
În Stoc
Pachetul de difuzoare auto Hertz Dieci este compatibil pentru masinile Dacia Duster (2017 - 2019) Upgrade usi fataDifuzoare Hertz Dieci DSK 165.3Sistemele audio din gama HERTZ Dieci va permit sa realizati un sistem audio de inalta calitate cu maxima simplitate. Wooferele folosesc profilul exclusiv V-cone® pentru un raspuns uimitor in frecventa si o gama detaliata de frecvente TPU (Polyurethanul termoplastic) asigura liniaritatea si reducerea rezonantei nedorite, chiar si la o excursie inalta a membranei. Materialele de inalta performanta, cum ar fi ansamblul motor neodymic si membrana PEI, asigura o gama larga de frecvente inalte. Filtrele pasive se gasesc direct pe cablurile de conectare furnizate, impreuna cu o gama bogata de accesorii care scurteaza timpul de instalare. Insonorizant pentru performanta acoustica - STP CrystalInsonorizantul auto STP CRYSTAL este un material multistrat compus din 3 straturi1) Un strat frontal din folie de aluminiu2) Un strat de material cu rolul de absorbția sunetului3) Un strat pe bază de cauciuc și polimeri acoperit cu un strat de hârtie anti-adezivă Lentila acustica este un hexagon multistratificat, pe baza penopoliurentană, care este impregnat cu bitum.
STP Crystal este proiectata pentru imbunatatirea sunetului a difuzoarelor auto, si prevede 3 beneficii importante
- Amortizarea vibratiilor de la spatiul din interiorul usii- Absorbtia sunetului reflectat in interiorul usii- Suprimarea rezonantelor negative emise de perete din spatele difuzoarelor. Inele adaptoare pentru difuzoareInelele necesare pentru a monta difuzoarele pe usiile din fata/spate.Imaginile sunt cu caracter informativ. Dupa plasarea comenzii va vom contacta pentru a ne asigura de compatibilitatea inelelor pentru masina dumneavoastra. Upgrade usi spateDifuzoare Hertz Dieci DCX 165.3Difuzoarele auto HERTZ DIECI sunt concepute pentru a satisface toate necesitatile de instalare, fara a renunta la performanta si calitatea sunetului. Coaxialele HERTZ Dieci DCX 165.3 au fost proiectate cu atentie deosebita pentru a oferi un raspuns liniar in frecventa si fiabilitate ridicata. Tweeterul cu magnet din neodymium cu membrana PEI, crossover incorporat, TPU (termoplastic poliuretanic) si un con de hartie presata asigura raportul optim intre confortul instalarii si sunetul cu impact dinamic si emotional. Insonorizant pentru performanta acoustica - STP CrystalInsonorizantul auto STP CRYSTAL este un material multistrat compus din 3 straturi:1) Un strat frontal din folie de aluminiu2) Un strat de material cu rolul de absorbția sunetului3) Un strat pe bază de cauciuc și polimeri acoperit cu un strat de hârtie anti-adezivă Lentila acustica este un hexagon multistratificat, pe baza penopoliurentană, care este impregnat cu bitum.
STP Crystal este proiectata pentru imbunatatirea sunetului a difuzoarelor auto, si prevede 3 beneficii importante
- Amortizarea vibratiilor de la spatiul din interiorul usii- Absorbtia sunetului reflectat in interiorul usii- Suprimarea rezonantelor negative emise de perete din spatele difuzoarelor. Inele adaptoare pentru difuzoareInelele necesare pentru a monta difuzoarele pe usile din fata/spate.Imaginile sunt cu caracter informativ. Dupa plasarea comenzii va vom contacta pentru a ne asigura de compatibilitatea inelelor pentru masina dumneavoastra.
Hertz Dieci DSK 165.3Putere maxima W - 160W
Putere RMS W - 80W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 93 db
Raspuns in frecventa - 50 ÷ 23k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Magnet Tweeter - Neodymium
Con Difuzor - Carton presa
Con Difuzor - Carton presa Hertz Dieci DCX 165.3:Putere maxima W - 120W
Putere RMS W - 60W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 93 db
Raspuns in frecventa - 60 ÷ 21k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Magnet Tweeter - Neodymium
Con Difuzor - Carton presat
Con Difuzor - Carton presat Insonorizant STP Crystal:Numar lentile - 4
Grosime - 15 mm
Coeficientul de pierderi mecanice
0.2
Absorbţia acustică
80% at 2250 Hz
Greutatea
0.1 kg / m²
Inflamabilitatea
100 milimetri / minut
Intervalul temperaturii de lucru
-40°C to +80°C
Inele adaptoareDacia Duster (2017 - 2019)
Etichete: Pachet, difuzoare, auto, Hertz, Dieci, dedicat, Dacia, Duster, (2017, 2019), Rame, adaptoare