Pachet difuzoare auto Hertz Uno dedicat Seat Ibiza (2002 - 2014)
Pachet difuzoare auto Hertz Uno dedicat Seat Ibiza (2002 - 2014)
636,80 LEI
Cumpără

Pachet difuzoare auto Hertz Uno dedicat Seat Ibiza (2002 - 2014)

  • Pachet difuzoare auto Hertz Uno dedicat Seat Ibiza (2002 - 2014)

0 opinii


  • Model: SHO-3402602454-7218-73
  • Tip: Refurbished
  • Producător: Hertz
În Stoc
Pachetul de difuzoare auto Hertz Uno este compatibil pentru masinile Seat Ibiza Upgrade usi fataDifuzoare Hertz Uno K 165Difuzoarele auto Hertz UNO K 165 au un tweeter din Neodymium cu diametru de 24 mm (0.9) cu con - PEI, pentru o reproducere stralucitoare a frecventelor inalte intr-o dimensiune compacta. Lentila acustica inelara este optimizata pentru o performanta exceptionala in afara axei, asigurand o imagine stereo precisa. Difuzoarele de 6,5" au un con de hartie presata cu spuma pentru un SPL inalt si bass solid. Bobina de voce de 25 mm (1"), woofer condusa de un magnet de ferita cu densitate mare de flux ofera o manevrare extrem de dinamica a puterii pentru un sunet puternic nedistorsionat. Insonorizant pentru performanta acoustica - STP CrystalInsonorizantul auto STP CRYSTAL este un material multistrat compus din 3 straturi1) Un strat frontal din folie de aluminiu2) Un strat de material cu rolul de absorbția sunetului3) Un strat pe bază de cauciuc și polimeri acoperit cu un strat de hârtie anti-adezivă Lentila acustica este un hexagon multistratificat, pe baza penopoliurentană, care este impregnat cu bitum.
STP Crystal este proiectata pentru imbunatatirea sunetului a difuzoarelor auto, si prevede 3 beneficii importante
- Amortizarea vibratiilor de la spatiul din interiorul usii- Absorbtia sunetului reflectat in interiorul usii- Suprimarea rezonantelor negative emise de perete din spatele difuzoarelor. Inele adaptoare pentru difuzoareInelele necesare pentru a monta difuzoarele pe usiile din fata/spate.Imaginile sunt cu caracter informativ. Dupa plasarea comenzii va vom contacta pentru a ne asigura de compatibilitatea inelelor pentru masina dumneavoastra. Upgrade usi spateDifuzoare Hertz Uno X 165Difuzoarele auto coaxiale HERTZ UNO X 165 dispun un tweeter special conceput si optimizat pentru o performanta exceptionala in afara axei care asigura un raspuns liniar in frecventa, atunci cand sunt instalate pentru inlocuirea difuzoarelor din fabrica.Conul de hartie presata rezistent la apa impreuna cu spuma, asigura un SPL foarte ridicat si un raspuns cu frecventa redusa extins. Toate acestea pentru a obtine un sunet bogat, chiar si atunci cand sunt conectate la unitatea OEM a masinii sau un player aftermarket. Insonorizant pentru performanta acoustica - STP CrystalInsonorizantul auto STP CRYSTAL este un material multistrat compus din 3 straturi:1) Un strat frontal din folie de aluminiu2) Un strat de material cu rolul de absorbția sunetului3) Un strat pe bază de cauciuc și polimeri acoperit cu un strat de hârtie anti-adezivă Lentila acustica este un hexagon multistratificat, pe baza penopoliurentană, care este impregnat cu bitum.
STP Crystal este proiectata pentru imbunatatirea sunetului a difuzoarelor auto, si prevede 3 beneficii importante
- Amortizarea vibratiilor de la spatiul din interiorul usii- Absorbtia sunetului reflectat in interiorul usii- Suprimarea rezonantelor negative emise de perete din spatele difuzoarelor. Inele adaptoare pentru difuzoareInelele necesare pentru a monta difuzoarele pe usile din fata/spate.Imaginile sunt cu caracter informativ. Dupa plasarea comenzii va vom contacta pentru a ne asigura de compatibilitatea inelelor pentru masina dumneavoastra.
Hertz Uno K 165
Putere maxima W - 300W
Putere RMS W - 75W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 93,5 db
Raspuns in frecventa - 55 ÷ 23k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Magnet Tweeter - Neodymium
Con Difuzor - Carton presat Hertz Uno X 165
Con Difuzor - Carton presat Hertz Uno X 165:Putere maxima W - 220W
Putere RMS W - 55W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 93,5 db
Raspuns in frecventa - 60 ÷ 21k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Magnet Tweeter - Neodymium
Con Difuzor - Carton presat Insonorizant STP Crystal
Con Difuzor - Carton presat Insonorizant STP Crystal:Numar lentile - 4
Grosime - 15 mm
Coeficientul de pierderi mecanice
0.2
Absorbţia acustică
80% at 2250 Hz
Greutatea
0.1 kg / m²
Inflamabilitatea
100 milimetri / minut
Intervalul temperaturii de lucru
-40°C to +80°C
Inele adaptoareSeat Ibiza (2002 - 2014) Conectori difuzoare Adaptoarele pentru difuzoare vor fi necesare atunci cand inlocuiti difuzoarele originale cu alte aftermarket, prevenind nevoia taierii firelor originale in timpul inlocuirii difuzoarelor.
Etichete: Pachet, difuzoare, auto, Hertz, Uno, dedicat, Seat, Ibiza, (2002, 2014), Rame, adaptoare