Coșul este gol!

Statii CB

Statii CB de la Auto Sound – un device util pentru orice sofer! Ce este o statie CB? Aceasta este un di ... Vezi mai mult

Statii CB de la Auto Sound – un device util pentru orice sofer!

Ce este o statie CB? Aceasta este un dispozitiv de comunicatii radio ce poate fi instalat pe mijloacele de transport, dar si in diverse alte locatii fixe. Cu aceasta statie se pot efectua comunicatii radio pe distante medii, in functie de performanta fiecarui model. Utilitatea acestui dispozitiv consta in posibilitatea soferilor de a se informa in timp real si gratuit. De aceea, tot mai multe persoane isi achizitioneaza acest tip produs, avantajele fiind numeroase.

De unde puteti achizitiona statii CB de calitate superioara? Magazinul online Auto Sound va pune la dispozitie o gama variata de produse, printre care si statii CB, disponibile in mai multe modele. Astfel, beneficiati de preturi accesibile, livrare la dumneavoastra acasa si transport gratuit ( in cazul in care valoarea comenzii depaseste 299 lei). La noi in tara, aceste statii sunt folosite intens de catre transportatorii rutieri, adica cei cu TIR-uri, dar si de catre soferii de masini mici.

Asadar, acest produs este unul complementar detectorului de radar, cu care soferii scapa de amenzile primite pentru incalcarea vitezei legale. Investitia merita toti banii avand in vedere ca puteti circula fara sa va mai faceti griji atunci cand va grabiti sa ajungeti acasa, la munca sau la cumparaturi.

Statii CB – caracteristici tehnice

Una dintre cele mai importante caracteristici la aceste statii CB este sensibilitatea la receptie. Altfel spus, cu cat o statie este mai sensibila, cu atat va putea receptiona semnale mai slabe. Aceasta caracteristica este specificata de fiecare producator, astfel ca veti sti exact ce sa alegeti. In mod normal, un numar de 40 de canale este suficient , aceasta fiind valoarea minima. In ceea ce priveste modulatia sau tipul de transmisie pentru info-trafic este FM.

O statie CB este prevazuta cu butoane de schimbare a canalelor, cu buton pentru reglarea volumului, indicator de canal, buton de reglare squelch ( acesta din urma fiind o functie care face ca statia sa nu faca zgomot atunci cand nu se recepioneaza nimic). Aceste statii CB au nevoie de antena, aceasta fiind cea care capteaza si emite undele radio. Antena trebuie sa fi adecvata sau performanta statiei va fi afectata, indiferent de calitatea dispozitivului in sine.

Pentru un autoturism obisnuit, se opteaza in general pentru antene cu lungimea/performanta de ML-145, ce are in jur de 1.6 m. Nu aveti nevoie de o antena mai mare, deoarece aceasta este incomoda, dar nici de una mai mica, intrucat este prea slaba pentru a capta semnalele. Insa, pentru mai multe detalii, nu ezitati sa intrebati specialistii Auto Sound.

La Auto Sound gasesti statii CB la preturi avantajoase!

Sunteti interesati de statii CB , insa nu stiti unde ati putea gasi un model accesibil ca pret? La Auto Sound aveti de unde alege, mai ales ca acest magazin este specializat in produse auto de inalta calitate. In plus, pe langa acestea, mai puteti achizitiona si multe alte produse, la preturi excelente!

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Statii

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 299 lei

OFERTE SPECIALE in toate categoriile de produse

GARANTIA CALITATII ai 15 de zile in care poti returna produsele

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții